Producten per pagina:

Sorteer op:

|
|
|
|
|

Cognac

Remy Martin Cognac XO

Rémy Martin X.O. is de smaak van excellentie. Uitsluitend gemaakt van druiven uit de beste wijngaarden van de Grande en Petite Champagne. Een complexe blend met tonen van sappige pruimen, rijpe vijgen, gekonfijte sinaasappel en subtiele accenten van witte bloemen als jasmijn en iris.

Flesinhoud: 700 ml

Courvoisier VSOP cognac 40% 70 cl

Courvoisier V.S.O.P. is vervaardigd van Grande en Petite Champagne die de V.S.O.P. een harmonieus karakter geven, terwijl Fins Bois een fruitig en bloemig karakter geeft. Na zes tot tien jaar rijpen heeft de V.S.O.P.

Flesinhoud: 700 ml

44,95 37,95 per fles

15% korting

Courvoisier VS 40% cognac 70 cl.

Courvoisier V.S. is een levendige en jeugdige cognacblend die een ongekende sensatie biedt bij iedere slok. Na vier tot zeven jaar rijpen, geven de druiven uit de Fins Bois en Petite Champagne complexe, rijpe fruittonen en tonen van voorjaarsbloemen en eikenhouten accenten aan de Courvoisier V.S.

Flesinhoud: 700 ml

49,95 per fles

Cognac François Peyrot Sélection 3-6 ans 40 % Grande Fine Champagne premier cru du Cognac

François Peyrot Sélection Cognac, de ideale opstart van een grande champagne de Cognac. Sélection , mooie start van een cognac in ontwikkeling. dit is de opstart Cognac van François Peyrot. Direct is al herkenbaar de kwaliteit van het cognac huis François Peyrot.

Flesinhoud: 700 ml

Cognac François Peyrot XO 25 ans Grande Fine Champagne 1er cru du Cognac luxe geschenkdoos

François Peyrot XO Cognac Concours Mondial de Bruxelles & François Peyrot XO Cognac De Concours Mondial van Brussel is de wereldkampioen binnen de categorie wijn en spirit wedstrijden. Met trots kijkt de familie Peyrot terug op de Gold medailles behaald in het verleden.

Flesinhoud: 700 ml

Cognac François Peyrot Heritage 60 ans 45% Grande Fine Champagne 1er cru du Cognac luxe geschenkdoos

Zeldzame oude Grande Champagne de Cognac. Deze unieke Cognac is het Erfgoed van moeder Mathilde. Volgens traditie werden de druiven met de hand geplukt en het destillaat werd in 1958 op fust gebracht.

Flesinhoud: 700 ml

Even geduld a.u.b.