Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op land
Zoek op producent
Zoek op herkomstgebied

WIJN

Wij zijn gespecialiseerd in wijn. Wijnen, die wij rechtstreeks importeren van de veelal kleinere, ambachtelijk werkende producenten, die toonaangevend zijn in hun herkomstgebied. Kwaliteit die bevestigd  wordt door lovende beschrijvingen in de pers en koopgidsen maar ook met medailles op wijnconcoursen. Wij bieden u een gevarieerd aanbod van wijnen uit diverse landen, waaronder uiteraard Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Duitsland en Zuid-Afrika maar ook uit Chili, Californië, Australië, Argentinië en zelfs Libanon. Ook hebben wij diverse soorten port in ons assortiment.

WIJNINFORMATIE

Van al onze wijnen bieden wij u specifieke wijninformatie. Hierbij hoort ook een professionele proefnotitie met daarbij adviezen over wijn- spijscombinatie en de houdbaarheid van de wijn. Gratis: deze wijninfo’s worden desgewenst gratis bedrukt met uw eigen naam en/of bedrijfslogo.

DIRECTE IMPORT VAN DE WIJNBOER

Ook in de laagste prijsklasse gaan we voor de best mogelijke kwaliteit. Elke wijn wordt minstens 3 maal geproefd door een team van wijnprofessionals voor wij beslissen of we deze wijn aanschaffen. Door deze vakkundige en strenge selectie kunnen we kwalitatief en scherp inkopen. Wij kopen rechtstreeks op het wijndomein. Op deze wijze is de weg tussen u en de wijnboer zo kort mogelijk. Of het nu om courante huiswijnen gaat of exclusieve grand crus, wij schakelen de tussenhandel uit en kunnen daarom zeer interessante groothandelsprijzen aanbieden.

WIJNBERICHT

Onze cliënten worden maandelijks, d.m.v. ons wijnbericht, op de hoogte gehouden van het wijnaanbod. Mocht u nog geen wijnbericht ontvangen meldt u zich hier aan.

GEDISTILLEERD

Omdat dit een goede aanvulling is op ons uitgebreide wijnassortiment bieden wij u ook een collectie cognac, (malt) whisky,  gin en exclusieve jenevers waaronder Zuidam, Rutte en van Wees.

Een vereiste is dat hetgeen in de schappen terechtkomt van uitmuntende kwaliteit is.

WIJNKELDER

Via de winkel heeft u ook toegang tot de wijnkelder, hier treft u de oudere en exclusievere wijnen aan. Zo hebben wij vele 1er grand crus op voorraad van diverse jaargangen.

Komt u vrijblijvend bij ons proeven?

Even geduld a.u.b.