Producten per pagina:

Sorteer op:

|
|
|
|
|

Likeur

François Peyrot Liqueur a la Grande Champagne Poire Williams au Cognac 70 cl. 30% alc vol.

Likeur op cognac basis vormt ook een belangrijk onderdeel van de collectie François Peyrot . Het cognac huis onderscheidt zich hiermee van de andere Cognac huizen. Het is dan ook een familie traditie te streven naar zuivere fruitextracten, bestemd voor heerlijke smaken.

Flesinhoud: 700 ml

François Peyrot Liqueur a la Grande Champagne Mûre au Cognac 18%

Bramen likeur en Cognac François Peyrot Liqueur Mûre & Cognac, bramen likeur Bramen likeur met 1 jaar oude cognac is een gewilde partner voor Champagne. Dit creëert  een heerlijke " Mûre Royale " , frisse bubbels met een fruitig zoet randje.

Flesinhoud: 700 ml

20,95 per fles

Alleen in de winkel te koop

Flor de Cana Spresso

Koffielikeur op basis van For de Cana 7 years, rum.

Flesinhoud: 700 ml

24,95 per fles

Alleen in de winkel te koop

33,95 per fles

Cointreau 40% LITER

Cointreau is een triple sec likeur van Rémy Cointreau. De evenwichtige balans tussen zoveel tegenstellingen maakt het een complexe en tegelijkertijd ook elegante likeur, zowel intens als zacht, warm en verfrissend en bitter en zoet!

Flesinhoud: 1000 ml

29,95 per fles

Alleen in de winkel te koop

Tia Maria LITER 20%

We zijn op een missie om je coffeecocktails te brengen zoals je nog nooit hebt geproefd. Met onze unieke smaak, gemaakt door onze meesterblenders met premium Arabica koffiebonen, is er geen andere likeur die coffeecocktails zoals Tia Maria maakt.

Flesinhoud: 1000 ml

19,95 per fles

Alleen in de winkel te koop

Bénédictine DOM 70 cl. 40%

D.O.M Benedictine is een uitgesproken en gecompliceerde likeur met weelderige aroma’s van kruiden en fruit. D.O.M. staat voor een Latijnse uitdrukking, namelijk Deo Optimo Maximo wat letterlijk vertaald in het Engels “To God most good, most great” betekent.

Flesinhoud: 700 ml

Drambuie LITER. 40 %

Drambuie is een samengestelde drank met pittige, kruidige en zoete honingsmaken geïntegreerd in een diepe body van malt whisky. Na 250 jaar verborgen te zijn geweest op het Isle of Skye werd Drambuie eind 19e eeuw lokaal bekend als “an dram buidheach”, wat in het Gaelisch betekent “the drink that satisfies”.

Flesinhoud: 1000 ml

32,95 per fles

Alleen in de winkel te koop

Kaneel creme Likeur 70 cl. Zuidam

Deze Oud-Hollandsche Kaneelliqueur wordt volgens een geheim familierecept gemaakt door de extractie van grof gebroken Ceylon kaneel. Deze kaneel wordt minimaal zes maanden getrokken. Daarna ontstaat een zuiver natuurlijk kaneelextract dat een mooie bruinrode kleur heeft.

Flesinhoud: 700 ml

Dik & Schil Kofieliekeur "Bakkie Pleur"

Deze koffie likeur is gemaakt van koffiedik afkomstig uit de horeca. Normaliter wordt dit weggegooid na het zetten van de koffie Ook zit er een klein vleugje sinaasappel in, afkomstig van de schillen die overblijven na het persen van verse jus.

Flesinhoud: 500 ml

20,95 per fles

Alleen in de winkel te koop

11,95 per fles

Alleen in de winkel te koop
Even geduld a.u.b.