Gelegenheid
Categorie
Prijs

Toon alle geschenken

Maatwerk en advies
We verzorgen al uw relatiegeschenken van A tot Z

Bijzondere wijnen voor bijzondere momenten vragen om bijzondere aandacht. Denkt u maar eens aan het verpakken van op naam gerichte brieven, de juiste verpakking en verzending van de pakketten. Maar ook na ontvangst houdt onze service niet op. In overleg met u verpakken wij een kaartje met onze ‘niet goed – nieuwe fles’ service. Heeft een wijn kurkklacht, dan krijgt de ontvanger van ons kosteloos een nieuwe fles toegezonden!

De voordelen en de mogelijkheden

Keuze uit het beste wijnassortiment van Nederland
Meer dan 900 zelf geïmporteerde wijnen
Alle wijnpakketten worden voorzien van een "wijninfo" met specifieke informatie. Hierbij hoort ook een professionele proefnotitie met daarbij adviezen over wijn-spijscombinaties en de houdbaarheid van de wijn. GRATIS: deze wijninfo's worden desgewenst gratis bedrukt met uw bedrijfslogo en/of uw eindejaarswens!
Tientallen bekroonde sterwijnen in de categorie tot € 10,00
Wij verpakken de wijnen, zoals het hoort, in mooi verpakte geschenkkisten met het natuurlijke en fraai ogende houtwol als opvulmateriaal.
Persoonlijk advies over de best passende wijn
Bezorgen of verzenden in binnen- en buitenland. Uiteraard verzorgen wij voor u de volledige afhandeling van het verzenden van uw wijnpakketten. Van het verpakken in fraaie houten kisten tot het afleveren bij uw relatie is uw pakket bij ons en onze partners in goede handen. Wij verpakken uw houten kist in luxe papier en hierna in een degelijke verzenddoos. Het voordeel hiervan is dat uw cadeau in optimale staat wordt afgeleverd en dat persoonlijke brieven of kaarten niet worden beschadigd.

Wij maken uw eindejaarswijn nog meer bijzonder

Wijn is een geliefd eindejaarskado. Wij onderscheiden ons niet alleen met de uitstekende kwaliteit van ons prijswinnende assortiment maar ook door veel informatie bij te sluiten. Elke wijn wordt geleverd met een wijninfo met uitleg over de wijn en een professionele proefnotitie met adviezen over wijn-spijs en bewaartermijn.

Maak direct een afspraak  

Even geduld a.u.b.