Gelegenheid
Categorie
Prijs

Toon alle geschenken

Schenk!
Relatiegeschenken voor iedere smaak en ieder budget

Met een mooie fles wijn geeft u uw relaties iets bijzonders cadeau, een beleving. Bij elke fles zit een uitgebreide wijnomschrijving met informatie over herkomst, smaak, druivenras en wijn-spijscombinaties. Wij bieden u een ruim assortiment aan relatiegeschenken voor iedere smaak en ieder budget.


Advies op maat

Graag voorzien wij de wijnomschrijvingen van uw bedrijfslogo of persoonlijke boodschap. Uiteraard voegen wij desgewenst uw eigen brief of kaart toe aan de verpakking. Bent u niet in de gelegenheid om de geschenken zelf bij uw relaties af te leveren? Laat ons uw wijnschenken dan bezorgen.

Het kiezen van een geschikte wijn is niet altijd eenvoudig. Wij helpen u graag met uw keuze door vakkundig advies te geven. Zelf voorproeven kan in onze proefruimte of bij u op kantoor. Bel of mail ons voor een afspraak, dan komen wij niet met lege handen.

 

De voordelen en de mogelijkheden

Keuze uit het beste wijnassortiment van Nederland
Meer dan 800 zelf geïmporteerde wijnen
Tientallen bekroonde sterwijnen in de categorie tot € 10,00
Persoonlijk advies over de best passende wijn
Alle wijnpakketten worden voorzien van een "wijninfo" met specifieke informatie. Hierbij hoort ook een professionele proefnotitie met daarbij adviezen over wijn-spijscombinaties en de houdbaarheid van de wijn. GRATIS: deze wijninfo's worden desgewenst gratis bedrukt met uw bedrijfslogo en/of uw eindejaarswens!
Wij verpakken de wijnen, zoals het hoort, in mooie geschenkkisten met het natuurlijke en fraai ogende houtwol als opvulmateriaal
Bezorgen of verzenden in binnen- en buitenland. Uiteraard verzorgen wij voor u de volledige afhandeling van het verzenden van uw wijnpakketten. Van het verpakken in fraaie houten kisten tot het afleveren bij uw relatie is uw pakket bij ons en onze partners in goede handen. Wij verpakken uw houten kist in luxe papier en hierna in een degelijke verzenddoos. Het voordeel hiervan is dat uw cadeau in optimale staat wordt afgeleverd en dat persoonlijke brieven of kaarten niet worden beschadigd
Even geduld a.u.b.