Producten per pagina:

Sorteer op:

|
|
|
|
|

Rum

Borgoe 82 38% Superior Suriname Golden Rum 70 cl.

Voor het distilleren van Borgoe Gold Rum wordt suikerriet gebruikt, waarna deze minimaal twee jaar gelagerd wordt op traditionele eikenhouten vaten. De rum wordt vervolgens geblend om tot een perfect, harmonieus geheel te komen.

Flesinhoud: 700 ml

20,95 per fles

Alleen in de winkel te koop

Havana club 7 yrs Rhum 40% Cuba 70 cl.

Havana Club Anejo 7 Year is de oudste geproduceerde rum uit het huis van Havana Club. De rum staat bekend als één van de beste rum over de gehele wereld.

34,95 per fles

Alleen in de winkel te koop

Havana club 3 yrs Rhum liter 40%

Misschien wel de meest bekende rum uit Cuba; Havana Club 3 Year. De rum die net dat beetje extra geeft aan cocktails en mixjes met zijn superieure kwaliteit. Gebrouwen van suikerrietsap, daar komt de mooie kleur ook deels vandaan, en geperfectioneerd in de brouwerijen van Havana Club.

Flesinhoud: 1000 ml

21,95 per fles

Alleen in de winkel te koop

Bacardi Razz 32 % Liter

De basis voor BACARDÍ Razz is BACARDÍ Rum waaraan natuurlijke frambozen aroma's zijn toegevoegd. De smaak is fris door de fruitige frambozen aroma's. De subtiele en verfrissende smaak van BACARDÍ RAZZ is heerlijk om te mixen met Sprite of 7-up.

Flesinhoud: 1000 ml

19,95 per fles

Alleen in de winkel te koop

Captain Morgan Spiced Rum LITER. 35%

Captain Morgan Spiced Gold is gemaakt van de fijnste Caribische rum en avontuurlijke kruiden. Captain Morgan heeft in de 17de eeuw echt bestaan. Hij begon als piraat, werd later kapitein en eindigde als de gouverneur van Jamaica.

Flesinhoud: 1000 ml

21,95 per fles

Alleen in de winkel te koop

Bacardi Rum Carta Negra Liter 40 % alc. vol.

BACARDÍ Carta Negra is een middelzware, zwarte rum. De donkerste rum binnen het BACARDÍ Carta portfolio. Carta Negra wordt vakkundig gemengd door de Meastros de Ron Bacardí. Zijn smaak wordt ontwikkeld in verschroeide eikenhouten vaten en gevormd door een geheime mix van houtskool.

Flesinhoud: 1000 ml

21,95 per fles

Even geduld a.u.b.