Imposante droge witte wijn uit Amerika met een aroma van pittig citrus en eikenhout. Vol en krachtig van smaak: erg lekker bij (gebakken) vis, gevogelte of kalfsvlees.
David Ramey is een van de meest gerespecteerde Californische wijnmakers van het moment en jaargang 2017 is werkelijk subliem. Antonio Galloni (Vinous) schreef in januari 2020: “David Ramey is one of the few producers in California that excels with all of the main varieties.
Toegankelijke Amerikaanse rode wijn met een aroma van sappig en kruidig rood fruit. De frisse, volle smaak combineert uitstekend met koude schotels, varkens- en rundvlees of kruidige pasta.
The 2018 Lytton Springs is a blend of 72% Zinfandel, 18% Petite Sirah, 8% Carignane and 2% Mataro. The nose is lush and open, with aromas of aniseed, red and blue berries, blood orange and earth plus touches of tobacco leaf and dried flowers.
The 2018 Geyserville is a blend of 68% Zinfandel, 20% Carignane, 10% Petite Sirah and 2% Alicante Bouschet. It's incredibly alluring, offering up layers of warm, tricolored fruits and loads of spicy accents on the nose, with a dusty, mineral-tinged undercurrent that adds to its appeal.
Het Wijnhuis van Ridge behoort tot de allerbekendste wijnhuizen en de absolute top van de Verenigde Staten. De wijnen ontvangen voortdurend lovende recensies van o.a. Robert Parker, Jancis Robinson en Oz Clarke.
100 points Robert Parker, Jr. The Wine Advocate October 2015 ...Showing loads of graphite, cedar wood, charcoal, crème de cassis and forest floor, this may well turn out to be a 50+ year wine.
100 points Robert Parker, Jr.Vérité 'La Muse' is groots! Deze Californische Pomerol is volgens Robert Parker gezegend met "phenomenal richness and equilibrium as well as a finish that lasts nearly a minute." Hij gaf deze fantastische jaargang, net als zijn voorgangers, 100 punten! The Wine Advocate October 2015 ...Like all of the 2013s, comes about one-third from Alexander Valley vineyards, 40-plus percent from Chalk Hill, and the rest Knights Valley and Bennett Valley - all high-elevation hillside vineyards ...
99 points Robert Parker, Jr. The Wine Advocate October 2015 This poweful Cabernet Franc with a multilayered mouthfeel highlights aromatics of exotic spices, espresso and floral notes, Supple and velvety texture with an incredible finish.
Californische rode wijn met de geur van gekonfijt fruit en pittige kruiden. De ronde, soepele smaak past goed bij gegrilde gerechten of kruidige pizza uit de oven.
Californische rode wijn met de geur van gekonfijt fruit en pittige kruiden. De ronde, soepele smaak past goed bij gegrilde gerechten of kruidige pizza uit de oven.
Volle, Amerikaanse witte wijn met de geur van rijp geel fruit en verfijnd eikenhout. De smaak is sappig en fris, dus erg lekker bij gepocheerde of gebakken vis, kreeft en langoustine.
Jim Beam White is meer dan twee eeuwen ervaring in elke fles. Samen met maïs, rogge, gemoute gerst, water, tijd, trots en natuurlijk echte passie. Jim Beam rijpt 4 jaar op van binnen gebrande eikenhouten vaten in hartje Kentucky.
Flesinhoud: 700 ml
De Pedroncelli Winery laat zien waarom de goede Californische producenten een plek verdienen in uw wijnvoorraad. Hun zinfandel uit Sonoma County met bijna vijftien maanden eikenhoutrijping is geweldig. Rijp, rond en met voldoende frisheid om ook tijdens de maaltijd spannend te blijven smaken.
Indrukwekkende chardonnay met Bourgondische allure. Een complexe geur van peer, meloen, jasmijn, vanille en vuursteen. De smaak is vol en rijk met een levendige frisheid. Aanhoudende finale met roomboter, toast en citroenrasp.