De "en primeur "wijnen worden vanaf het najaar 2025 uitgeleverd. “EVERYTHING MUST BE WELL THOUGHT OUT AND CONVEY A DESIRE FOR CHANGE” SABRINA PERNET — TECHNICAL DIRECTOR OF CHÂTEAU PALMER
THE PRINCIPLES OF BIODYNAMIC AGRICULTURE were first introduced to the estate in 2009 with an initial trial carried out on a 2.5-acre test plot, which was extended to five acres the following year.
Volrode wijn uit de Franse Bordeaux, met een intens aroma van getoast eiken, koffie en bessen. De volle smaak komt goed tot z'n recht bij rund- of varkensvlees. Ook lekker om zo te drinken.
Franse rode wijn met de intense geur van eikenhout en rijp rood bessig fruit. De smaak is evenwichtig en aromatisch. Heerlijk bij rundvlees, wild of gerechten uit de oven.
De primeur wijnen van de oogst 2019 worden uiterlijk in het voorjaar van 2022 uitgeleverd
De primeur wijnen van de oogst 2020 worden uiterlijk in het voorjaar van 2023 uitgeleverd
De wijngaarden liggen in de gemeente Saint-Julien en omvatten ongeveer 95 ha met Cabernet Sauvignon (65%), Merlot (19%), Cabernet Franc (13%) en Petit Verdot (3%). Wijngaard Grand Clos is gelegen naast Ch.
Krachtig zwart fruit, cassis, kersen, laurier, zwarte peper, koffie. Tannines zijn mooi rijp, goede zuren. Hier kan Bordeaux trots op zijn.
Franse rode wijn met de geur van rijp rood fruit - zoals blauwe bessen en bramen - én een eikenhoutnuance. De smaak is vol en zacht. Fraaie wijn bij vele (vlees-)gerechten van de grill of wildschotels.
Franse droge witte wijn met een fris en verfijnd aroma van citrus, appel en lichte eikenhouttonen. De smaak is vol, evenwichtig en fris. Fraaie wijn bij gepocheerde of gebakken vis.
Soepele en verfijnde, in eikenhout gerijpte Franse rode wijn van de beste cabernetdruiven uit de wijngaard. Ruikt heerlijk naar rijp cassisfruit en verfijnde tonen van eikenhout. De smaak is vol en zacht.
Geurige, zuivere zoete witte wijn met een aantrekkelijk aroma van honing, rijp geel fruit met nuances van ananas. Elegante smaakstructuur, zoet, rond en met milde zuren in de afdronk. Prima bij leverpaté, maar ook bij fijne desserts en gebak.
De primeur wijnen van de oogst 2021 worden uiterlijk in het voorjaar van 2024 uitgeleverd
Only Semillon (65%) and Sauvignon (35%) are planted at Guiraud with a pruning "à cots" or "in fan" for the Semillons and long branches for the Sauvignons. Zie ook de website: www.chateauguiraud.com Robert Parker 94 punt.
Verleidelijke, moderne rode Bordeaux met een complexe geur van rode kers, pruim, blauwe bes, hazelnoot en vanille. Mondvullend en intens van smaak met puur donker fruit, perfect rijpe tannines en een harmonieuze frisheid.