Krachtig zwart fruit, cassis, kersen, laurier, zwarte peper, koffie. Tannines zijn mooi rijp, goede zuren. Hier kan Bordeaux trots op zijn.
Franse rode wijn met de intense geur van eikenhout en rijp rood bessig fruit. De smaak is evenwichtig en aromatisch. Heerlijk bij rundvlees, wild of gerechten uit de oven.
Only Semillon (65%) and Sauvignon (35%) are planted at Guiraud with a pruning "à cots" or "in fan" for the Semillons and long branches for the Sauvignons. Zie ook de website: www.chateauguiraud.com Robert Parker 94 punt.
De primeur wijnen van de oogst 2019 worden uiterlijk in het voorjaar van 2022 uitgeleverd
De primeur wijnen van de oogst 2020 worden uiterlijk in het voorjaar van 2023 uitgeleverd
De wijngaarden liggen in de gemeente Saint-Julien en omvatten ongeveer 95 ha met Cabernet Sauvignon (65%), Merlot (19%), Cabernet Franc (13%) en Petit Verdot (3%). Wijngaard Grand Clos is gelegen naast Ch.
Fraaie Bordeaux met heerlijk vers rood fruit en fijne houttonen in de geur. De smaak zet vol, rond en evenwichtig in, de afdronk is vol en zacht met rijpe tannine.
Franse rode wijn, vol en krachtig van smaak en met een verfijnd aroma van eikenhout. Goed te combineren met rood vlees - zoals entrecote en tournedos - maar ook lekker buiten de maaltijd om.
Franse witte wijn met een intens aroma van honing, marsepein en rijp fruit. De smaak is volzoet en past heel goed bij blauwaderkazen of zachte desserts en gebak.
Flesinhoud: 375 ml
Volrode Franse wijn, met een kruidig en licht gerijpt aroma. De smaak is vol en soepel en combineert goed met rood vlees en wild. Ook lekker om zomaar te drinken.
Flesinhoud: 1500 ml
Cos d'Estournel is typically a blend of 60% Cabernet Sauvignon, 38% Merlot and 2% Cabernet Franc
The second wine of Château Rieussec is selected according to the same standards as the first wine. Its constant feature is centred on a fine aromatic structure dominated by citrus aromas.
The second wine of Château Rieussec is selected according to the same standards as the first wine. Its constant feature is centred on a fine aromatic structure dominated by citrus aromas.
RS 144 g/l, TA 6 g/l, pH 3.65. Mid gold. Very direct and glossy. Edge of veg and toast. Real tension! Tense pear juice with lots of grip and attack.