Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op land
Zoek op producent
Zoek op herkomstgebied

Ruchtie's wijnhandel Deventer sinds 1934

Geschiedenis

Ruchtie's Wijnhandel-Slijterij is sinds 1950 gevestigd aan de Brinkgreverweg 134 te Deventer en is daarmee de oudste wijnhandel-slijterij van Deventer. De grootvader van de huidige eigenaar, Bernardus Hendrikus Ruchtie, begon in 1934 reeds met zijn groothandel in wijnen onder de naam "Wijnhandel Rijnland Deventer". Eind jaren 60 werd de verkoopruimte vergroot tot 28 m2, inmiddels is dit 75 m2 geworden.

Wijn

Wijn is onze specialiteit, wij bieden u zorgvuldig geselecteerde wijnen van onberispelijke kwaliteit uit eigen import. Dat wordt o.a. bevestigd door de zeer positieve beschrijvingen in de nationale en internationale wijnmagazines. Of het nu om courante huiswijnen gaat of exclusieve grand crus, wij schakelen de tussenhandel uit en kunnen daarom zeer interessante groothandelsprijzen aanbieden. Reeds vier maal door de Wijnalmanak gehuldigd tot "Wijnspeciaalzaak van het jaar".

Locatie

De winkel ligt aan de Brinkgreverweg 134 in Deventer, met voldoende parkeergelegenheid voor de deur en in de directe omgeving.

Directe import van wijnen uit alle werelddelen.

  • Vintage Port.
  • Maandelijks digitaal Wijnbericht.
  • Vele soorten (malt) whisk(e)y.
  • Cognac van diverse cognachuizen.
  • Verhuur wijnglazen & statafels.

Altijd een persoonlijk wijn-spijs advies.

Wijn bestellen in onze webshop
Wijn bestellen in onze webshop
Wijn bestellen in onze webshop
Even geduld a.u.b.