Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op land
Zoek op producent
Zoek op herkomstgebied

Bekroning door prestigieuze Wijnalmanak 2013

4 keer op rij uitgeroepen tot wijnspeciaalzaak van het jaar

De gezaghebbende Wijnalmanak heeft onze wijnen uitgeroepen tot ‘Beste assortiment van Nederland’. Dat is opnieuw een bevestiging van de unieke status van onze wijnhandel. Want onze wijnspeciaalzaak - aangesloten bij inkooporganisatie Les Généreux - werd ook de achterliggende drie jaar al door de Wijnalmanak gekroond tot ‘Wijnspeciaalzaak van het jaar’.

De jury van de Wijnalmanak, onder voorzitterschap van de vermaarde wijnjournalist Ronald de Groot, beoordeelde alle deelnemers op hun wijnen in de betaalbare prijs-categorie tot € 10. Maar liefst 47 van onze wijnen kregen een eervolle vermelding. Hiervan werden 24 wijnen bekroond met het predicaat ‘Sterwijn’, de hoogste kwaliteitsgarantie: gegarandeerd goed.

Aantrekkelijk geprijsd
De uitverkiezing tot ‘Wijnspeciaalzaak van het jaar’ werd op 27 september jl. bekend gemaakt tijdens de presentatie van de Wijnalmanak 2013. De Wijnalmanak wordt algemeen beschouwd als dé wijngids van Nederland en biedt een uitgebreid overzicht van kwaliteitswijnen in de prijsklasse tot 10 euro.

Selectief op kwaliteit
“We mogen opnieuw het glas heffen als beste wijnspeciaalzaak van Nederland. Voor het vierde jaar op rij”. Dat is een prestatie van formaat en een fantastische erkenning voor de wijnen die wij dankzij een selectief inkoopbeleid exclusief kunnen aanbieden.”

Wij zijn mede-eigenaar van inkooporganisatie Les Généreux, waarbij uitsluitend de betere wijnspeciaalzaak is aangesloten. Gezamenlijk importeren wij kwaliteitswijnen rechtstreeks van de producent.

Bekijk hier het juryrapport >>

Even geduld a.u.b.