Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op land
Zoek op producent
Zoek op herkomstgebied

Private Preserve®

Wijnbewaarsysteem

Private Preserve® bewaarsysteem

Het beste systeem voor wijn-per-glas ter wereld

Private Preserve Gasflessen

Private Preserve® is een wijn-bewaarsysteem dat de frisheid, de smaak en het bouquet van de wijn beschermt na opening van de fles. Dit in tegenstelling tot vacumeersystemen: die zijn niet effectief en beroven de wijn van zijn aroma's.

14,80

Vanaf 12 flessen 13,57 per fles

Veelgestelde vragen


1. Is Private Preserve® schadelijk voor mij of voor de wijn?

Zeer beslist niet. De gassen die Private Preserve® inzet, zijn geschikt voor medisch gebruik, dus 100% veilig. Ze zijn niet giftig en niet ontvlambaar. Private Preserve® bevat geen chemicaliën. De gassen van Private Preserve® zitten in elke ademhaling die de mens doet, maar dan in een iets hogere concentratie. Elk wijnbedrijf op de wereld gebruikt deze gassen en experts over de hele wereld bevelen Private Preserve® aan voor wie van wijn per glas wil genieten. Private Preserve® heeft zich bovendien in de loop van de tijd bewezen, want het is al sinds 1986 op de markt. Onze bewaarsystemen zijn aantoonbaar de beste ter wereld voor wijn en andere dranken.

2. Hoe lang blijft wijn goed na gebruik van Private Preserve®?

Dagen, weken of maanden. We hebben flessen die meer dan vier jaar geleden geopend zijn en die nog steeds in perfecte conditie zijn. Dan Berger van de Los Angeles Times schreef ooit over een halve fles Cabernet die het zes maanden lang heel goed uithield met Private Preserve®.

3. Wie kunnen Private Preserve® gebruiken?

Mensen thuis, om verschillende flessen tegelijk open te kunnen hebben en per glas te drinken, of gewoon om een fles te bewaren die ze niet meteen op willen drinken.

Wijnbedrijven gebruiken Private Preserve® in hun proeflokalen. Restaurants, wijnbars, bars en hotels gebruiken Private Preserve® om wijnen per glas aan hun gasten aan te kunnen bieden. Met dit systeem zijn ze er zeker van dat ieder glas goed is. Het biedt de mogelijkheid meer wijnen per glas op de kaart te zetten. Het voorkomt bovendien verspilling en bespaart dus geld.

4. Waar wordt Private Preserve® gemaakt?

Private Preserve® werd ontwikkeld in Napa Valley, de topwijnregio van Californië, en daar wordt het product ook gemaakt.

5. Kun je Private Preserve® ook gebruiken in een karaf?

Ja, dat kan. Voor een karaf is dezelfde hoeveelheid spray nodig als voor een fles van 75 cl. Het is echter wel zo dat sommige karaffen slecht passende stoppen hebben, dus koop een goedgemaakte karaf bij een betrouwbare winkel.

Private Preserve® is duurzaam


Alle onderdelen van Private Preserve® kunnen gerecycled worden

Private Preserve® was al duurzaam lang voordat dat in was. Het is het duurzaamste wijnbewaarsysteem ter wereld en is dat al sinds de introductie in 1986. De bus is van aluminium, het ventiel van roestvrij staal en de dop en het slangetje zijn van plastic. Al deze onderdelen zijn recyclebaar.

Geen chemische stoffen

Private Preserve® bevat uitsluitend gassen. Er zitten geen chemische stoffen in.

Ons gebruik van gassen is duurzaam

Stikstof, koolzuurgas en argon zijn de ENIGE ingrediënten van ons product. Private Preserve® oogst deze gassen direct uit de atmosfeer van de aarde: het is niets anders dan de lucht die we inademen. We gebruiken gefractioneerde distillatie om er de zuurstof en ongerechtigheden uit te verwijderen. Er wordt niets vernietigd, verbrand of opgemaakt. Wie Private Preserve® gebruikt, laat simpelweg een wettelijk gedeponeerd mengsel van deze drie atmosferische gassen een onschadelijk circuit voltooien, waarna ze weer teruggaan naar hun natuurlijke oorsprong.

100% natuurlijk

Private Preserve® is 100% natuurlijk: met elke ademhaling ademen we precies dezelfde gassen in als de gassen die Private Preserve® bevat.

Even geduld a.u.b.