Snel kiezen
Zoek op druivenras
Zoek op kleur
Zoek op land
Zoek op producent
Zoek op herkomstgebied

Indrukwekkend barbecue-rood
uit Ribera del Duero & de Provence

Als er iets bijzonders op de barbecue gaat, zoals picanha (staartstuk) of côte de boeuf, dan horen daar natuurlijk dito wijnen bij. Onze favorieten? Allereerst de krachtige én elegante Ribera del Duero van Antídoto, gemaakt in het ruige, hooggelegen Soria. Spaanse wijn met karakter, net als z’n beroemde maker Bertrand Sourdais (tevens eigenaar van Domaine de Pallus in de Loire). Daarnaast de weergaloze Columelle van Richeaume. Deze eigenzinnige rode uit de Provence heeft evenveel verfijning als diepte en complexiteit. Hij is natuurlijk biologisch – een voorwaarde voor wijnen van hoge kwaliteit volgens de familie Hoesch. Benieuwd? Bestel beide nu extra voordelig en verzeker uzelf van een onvergetelijk barbecuefestijn!

Even geduld a.u.b.